maanantai 28. marraskuuta 2011

8 Things to Believe

Polkadot Heaven antoi armeliaasti tunnustuksen, josta en voinut millään kieltäytyä. Säännöt kuuluvat siis näin: kerro itsestäsi kahdeksan vapaavalintaisesti satunnaista tai toisiinsa enemmän tai vähemmän liittyvää asiaa ja haastaa kahdeksan bloginväkertäjää tekemään sama.

En tiedä miksi, mutta tämä kuva on ilmeisesti aina lisättävä tunnustuksen yhteyteen...

1. Olen lukenut mielettömästi siitä asti, kun sen taidon opin. Välillä oli vähän taukoa kun innostuin enemmän sarjakuvista, mutta niitäkin tuli ja tulee edelleen luettua sekä netissä että oikeina kokoelmapokkareina enemmän kuin tekijänoikeusviranomaiset sietäisi. Nykyisin suuren suosioni on saanut Ilkka Remeksen tuotokset, että olen ihan alkanut ostamaan niitä, mutta muuten kyllä kirjastokorttia vingutan minkä koulukiireiltäni ehdin. Sarjakuvia tulee osteltua enemmän, mutta olen niiden suhteen sitäkin nirsompi. Sanottakoon myös, että muutun lukiessani täysin kuuroksi. I wonder why~?

Tämä on varhaisena tietona tulossa pukilta, hohhohhoo~

2. Pelkään pimeää aivan törkeästi. Siis aivan mielettömästi, jos olen yksinäni. Pimeä laukaisee mielikuvitukseni sellaiseen "brainkiller"-vaihteelle, että en saa enää järjellä itseäni rauhoitettua. Tämä on pahinta kotona Helsingissä, mutta minkäs sille mahtaa että porukat asuvat hiljaisella alueella "kummitustalossa", joka nitisee, paukkuu ja huokailee itsekseen. Ja aina iltaisin kuulostaa kun joku yrittäisi tunkeutua kellarista sisään... Ainoat sisään päässeet tunkeutujat on toistaiseksi olleet hiiriä. Ja yksi lepakko, joka tuli tuuletusräppänästä sisään klo 3 aikaan aamuyöllä, jota sitten yritin yksikseni häätää kivikauden aikaisen keppihepan avulla. And that's a no big deal, vaikka pääsihän siinä operaatiossa pieni tyttömäinen kiljahdus kun se tuli kamikaze-syöksyllä melkein naamalle sängyn alta...

3. Lempibändini on ollut ala-asteelta asti Linkin Park, joten en kuulu näihin "Poppi Parkin" myötä tulleisiin faneihin. Meikäläiselle Linkin Park tulee aina olemaan Hybrid Theoryn ja Meteoran aikaisten levyjen bändi, vaikka olihan Minutes to Midnightilla hyviäkin kappaleita. A Thousand Suns puolestaan oli ihan rehellinen järkytys, mutta löytyy silti vähäisestä levykokoelmasta.

Ehdoton suosikkilevy yhtyeeltä.

4. Pidän aivan päättömästi salmiakista ja lakusta, niitä voisi syödä vaikka joka päivä ellei niiden syömisestä paisuisi. Enough said. Sama pätee mummin makaroonilaatikkoon ja joulukinkkuun.


5. Olen täysin luonnollisesti blondi. En tiedä onko sen tunnustaminen hyvä vai huono asia, mutta tätä lettiä ei ole värjätty koskaan. Vaikkakin jonain päivänä aion nostaa sapelihammastiikerin pöydälle ja heittää jotain piristettä päähän. Pari vihreätä raitaa olisi aika pop. Seriously.

6. Innostun herkästi lähes mistä tahansa yhtä nopeasti aurinko pakenee piiloon talvella. Ja todennäköisesti vedän asiat innostusta pidemmälle, oli idea sitten miten tahansa enemmän tai vähemmän typerä. Kuten laittaa ylioppilaslakin sijasta tavallinen lippis päähän juhlissa tai opetella kirjoittamaan Bionicle-kirjoitusmerkeillä. Jotkut innostuksen kohteet kestävät pidempään kuin toiset, joten saa nähdä kuinka kauas tämä leipomisinto kantaa.


7. Seitsemäntenä tosiasiana sanoisin olevani jonkin sortin peliholisti. Valehtelematta kaapistani löytyy enemmän pelejä kuin kämppiksilläni yhteensä kenkiä vaikka en ostakaan jokaista vastaantulevaa tatinhakkauskasettia. Aikaa ei vain tahdo riittää kaikkien (uudelleen)pelaamiseen ja tähänkin voi laskea mukaan "yhtäkkisen kuuroutumisen", kun pelikone lähtee käyntiin.

8. Täytän 22 vuotta ensi kesänä. Believe it or not.

En aio haastaa erityisesti jotain tiettyä tyyppiä, mutta toki tämän saa nappasta matkaansa jos haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti