torstai 10. toukokuuta 2012

Hetki aikaa

Tässä pieniä maistiaisia mitä on tullut rustailtua viime aikoina. Pakko kyllä näin ohimennen sanoa, että olen ylpeä siitä miten paljon olen kehittynyt viime vuosien aikana piirtämisessä (ei, itsekehu ei haise). Silti kehityksen paikkaa olisi muutaman asian suhteen, kuten käsien ja jalkojen piirtämisessä. Nämä ovat lähinnä luonnoksia mitä olen tehnyt kun vain vapaa-aikaa on riittänyt sen verran että on uskaltanut kynän ääreen istahtaa. Ja niitä tilanteita ei tosissaan ole ollut hirveästi.

Kuvissa poseeraa kaksi neitokaista, joita yleensä piirtelen: pitkähiuksinen Kay, joka on yläasteen ajalta lähtöisin (melkein 10 vuotta siis) ja päivänpaiste Doris, uudempi noin vuoden takaa. Kuvat ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan, ei tosin mitään hajua tarkoista päivämääristä (viimeisin tosin tehty tänään). Ethän kopioi kuvia mihinkään tarkoitukseen kysymättä lupaa~ (Please don't copy for any use without asking me first~)

 
Liikaa Raumooglen Morso-videoita


Dramaattinen tyylin vaihtuminen.

Tämä kuva tuli synttärikorttiin, että hys hys~

Kenties näemme jotain "valmiimpaakin" kaukaisessa lähitulevaisuudessa. Unohdin nimittäin skannata viimeisimmän kuvan valmiin version ennen postiin pistämistä. Huoh. Toivotaan että selviää ehjänä perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti